Informatie
Middels deze website kunt u alle informatie bekijken van Uitvaartvereniging Spijk. Regelmatig zullen we nieuwe informatie toevoegen over het wel en wee van de Uitvaartvereniging. Dus neem regelmatig een kijkje op deze site. Maar nog beter is het om deze website toe te voegen aan uw favorieten.

Waar ligt Spijk
Het dorp Spijk ligt 10 km. ten noorden van de Groninger havenplaats Delfzijl. En ongeveer 5 km. ten zuiden van de Eemshaven. Spijk telt 1160 inwoners, jong en oud is vertegenwoordigd. Sinds de gemeentelijke herindeling van 1990 behoort Spijk samen met Bierum (voormalige Gemeente) , Losdorp, Godlinze, Holwierde en Krewerd tot de Gemeente Delfzijl. Sinds de herindeling van 2021, valt Delfzijl tezamen met Appingedam en Loppersum tot de Gemeente Eemsdelta.

 

Nieuws van de Vereniging

 

In dit nieuwsbericht informeren we u over de uitvaartvereniging, het lidmaatschap, een graf en het onderhoud van een graf. Ook wij ontkomen niet aan prijsverhogingen voor het onderhouden en beheren van de begraafplaats. Aan het eind van het verhaal de verhogingen voor 2024. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op.

Uitvaartvereniging

Een uitvaartvereniging is een vereniging van personen die door het betalen van contributie recht hebben op een (gedeeltelijk) betaalde uitvaart. Bijna alle uitvaartverenigingen hebben de juridische vorm “vereniging’, waardoor de leden in de algemene ledenvergadering (ALV) het hoogste gezag vormen.

Lidmaatschap

Wat houdt het lidmaatschap van Uitvaartvereniging Spijk voor u als lid in?
Als lid van de vereniging betaalt u op dit moment een contributiebedrag van € 22,-- per persoon. Kinderen tot de leeftijd van 18 jaar zijn gratis meeverzekerd met de ouders.
Bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar is er de mogelijkheid om zelfstandig lid te worden.

Indien u op latere leeftijd lid wilt worden van de vereniging, dan betaalt u een inkoop bedrag.

  >>>> lees verder

 
 
 

Dit is de oudste grafsteen welke te vinden is op de begraafplaats in Spijk.

 

 

 

Wat te doen bij een overlijden, neem contact op met een uitvaartbedrijf!

 

Uil Uitvaartverzorging

Monuta

Eefting Uitvaartverzorging

 

 Of iemand anders, welke uw voorkeur heeft.

 
 

 

 
statuten.pdf

Statuten
huishoudelijk

Huishoudelijk reglement
Begraven

Begraven personen

@ Copyright 2002-2024 Uitvaartvereniging Spijk